|
De ce cu noi si nu cu altii
Iata cateva motive bine intemeiate datorita carora va sugeram sa apelati cu incredere la serviciile noastre in ceea ce priveste kinetoterapia la domiciliu Bucuresti, fara a mai pierde timp pretios din recuperarea pacientului respectiv, cautand studenti sau absolventi ai Facultatii de Kinetoterapie care pot avea mai mult sau mai putin experienta in domeniu:
1. Avem 12 ani de experienta in kinetoterapia la domiciliu.
2. Suntem singurul lant de cabinete medicale de kinetoterapie care dispune de retea de kinetoterapeuti specializati pe recuperarea la domiciliu. Mai mult decat atat, avem kinetoterapeuti specializati in lucrul cu adultii si kinetoterapeute specializate in recuperarea bebelusilor.
3. Sedintele de recuperare la domiciliu cuprind in principal exercitii de kinetoterapie alcatuite special pentru afectiunea respectiva dar si manevre de masaj terapeutic atunci cand pacientul prezinta hipotrofie sau contracturi musculare sau are nevoie de o “incalzire” prealabila a musculaturii, daca kinetoterapeutul considera ca este necesar. Baza insa consta in partea de kinetoterapie.
4. Garantam pentru kinetoterapeutii care vin la dvs. acasa, atat din punct de vedere al pregatirii profesionale cat si moral, astfel incat avem grija cine va intra in casa (nu doar un simplu student sau absolvent pe care nu il cunoasteti si care nu are poate nici o recomandare).
5. Raspundem cu promptitudine solicitarii dvs. deoarece, din momentul in care va exprimati dorinta de a incepe recuperarea cu unul dintre specialistii nostri, cel tarziu a doua zi va sunam sa va spunem cine vine la dvs. si cand incepeti exact (in general in 2-3 zile se incepe).
6. Ne deplasam atat la domiciliu cat si in spitale sau azile, inclusiv in sectiile de terapie intensiva.
7. Abordam pacientul nu numai din punct de vedere motric ci si psihologic, intrucat intelegem ca o persoana care nu se poate deplasa, care petrece mult timp in pat sau in casa, care s-a trezit brusc in situatia de a fi dependenta de cei din jur, desi poate inainte de “accident” era o persoana activa este intr-o stare de irascibilitate, de nervozitate, de suparare, de refuz al tratamentului, uneori fiind chiar in stare anxioasa sau depresiva.
8. Abordam fiecare pacient ca pe o individualitate si nu ca pe o boala (tratam pacientul si nu boala acestuia….de multe ori veti auzi expresia kinetoterapeutilor sau medicilor neavizati: “ma duc sa lucrez cu un hemiplegic”; acest “hemiplegic” are un nume si o situatie sociala de care noi tinem cont pe parcursul procesului de recuperare.
9. Cand suntem solicitati in a lucra cu bebelusii la domiciliu, trimitem kinetoterapeute si nu kinetoterapeuti pentru ca in timp rezultatele s-au dovedit a fi net superioare atunci cand cu ei lucreaza o persoana de sex feminin. Motivul nu ar fi acela ca kinetoterapeutii de sex masculin nu sunt la fel de bine pregatiti, ci raspunsul copilului la sedinta de kinetoterapie la domiciliu a fost mult mai bun in cazul kinetoterapeutelor: nu plang si coopereaza cu ele, probabil datorita faptului ca se apropie cel mai mult de imaginea mamei. Manevrele folosite sunt blande dar ferme atunci cand este cazul, astfel incat sa nu bruscam copilul dar sa ne atingem scopul sedintei de kinetoterapie.
10. Exercitiile ce formeaza programele de kinetoterapie la domiciliu sunt alcatuite individualizat si progresiv in functie de stadiul evolutiv al bolii, de celelalte afectiuni asociate si de modul in care raspunde pacientul la sedinta.
11. Timpul de lucru este adaptat starii pacientului din ziua respectiva. In mod normal fiecare sedinta dureaza o ora, insa exista situatii in care pacientul lucreaza mai incet si atunci stam atat timp cat este nevoie sa terminam setul de exercitii, deci depasim o ora sau situatii in care pacientul este mai slabit, mai obosit sau are pusee de tensiune si atunci lucram atat timp cat este eficient si el participa activ la sedinta, chiar daca acest lucru inseamna sa lucram mai putin de o ora. Scopul nostru este sa avem eficienta si nu sa stam neaparat 60 minute chiar daca pacientul deja nu mai reactioneaza la sedinta. Deci dvs. platiti calitatea si continutul sedintei de kinetoterapie la domiciliu si nu neaparat cele 60 minute, pentru ca altfel pacientul va reactiona negativ si fara placere la sedintele ulterioare. Dar acest lucru se intampla destul de rar.

17-10-13
Kinetoterapie la domiciliu Bucuresti
|
|